Chakra kleur diagnostiek

Chakra Kleurendiagnostiek Marjo Huntjens

Ik ben een chakra kleurcoach en maak gebruik van de CKD standaard als creatief middel om de intake te doen. Door middel van deze methode geeft het snel inzicht in onderliggende problemen van jouw fysieke of pschische klachten. Dit is daarom ook zeer geschikt voor kinderen omdat je precies ziet hoe kinderen zich voelen. 

Waarom Chakra?

Wil jij jezelf ook beter leren kennen en zicht krijgen op mogelijkheden leren en groei in je ontwikkeling maar ook hoe en wat je kunt doen om in je leven meer bewust te worden van je motieven en gedragingen?

Dan is de chakra kleurdiagnostiek een leuke, laagdrempelige en creatieve methode om met jezelf in gesprek te gaan. Je zult verbaast zijn wat het onbewuste jou te vertellen heeft, uiteraard moet je open staan om met je zelf te reflecteren maar dan leer je ook veel!

Hoe ga ik te werk?

Je kleurt op intuitie een chakra/aura schema in en aan de hand hiervan gaan we de betekenis duiden.
De verschillende kleuren in de bolletjes (die staan voor de 7 grootste chakra’s) die je inkleurt, geven je informatie die normaal niet op zo’n speelse wijze naar boven komen. 

Je kiest de kleuren spontaan en kleurt hoe jij het mooi vindt in en aan de hand daarvan gaan we samen in gesprek. Ik stel vragen en zo raken we in gesprek over wat er speelt in jou leven.

De kleuren liegen nooit! Je onbewuste laat zien wat men voelt, geeft inzicht in talenten, en waar trauma of blokkades liggen in verleden en heden.

Ontstaan van ziekte?

De aura is een groot zintuig wat rond je lichaam zit en registreert voortdurend emoties en slaat ze op. Wanneer deze emoties onbewust blijven kunnen ze de doorstroming van energie naar de chakra’s en fysiek lichaam ernstig verstoren.

Door zicht te krijgen op wat je verlangens en talenten zijn en wat je blij maakt kun je uiteindelijk worden wie je werkelijk bent en een gezond en gelukkig leven leiden.

Het begint en eindigt allemaal met het bewust worden van jezelf. Zo krijg je meer grip en kijk op het leven en jou interacties met andere mensen in je leven. Je hoeft niet altijd problemen te ondervinden om eens met deze methode kennis te willen maken, je leert jezelf er door kennen!

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak!

Afspraak maken