Over Marjo Huntjens

Natuurzorg bij Marjo Huntjens


Geef kleur aan je leven ; Kleur je leven in Balans

Vanuit inzicht en Ontspanning naar welzijn en welbevinden.

Chakra Kleur Diagnostiek
Mijn eerste cursus CKD heb ik gedaan in 2012. Namelijk de cursus “ kleur je leven in balans ” van Margaretha Gieles Medium en Auteur van het gelijknamige boek. Margaretha was een paar jaar daarvoor gastdocent het I.P.A . ( Integraal Parapsychologisch Adviesbureau), waar ik een cursus omgaan met Energie volgde ; een basis cursus voor energie werkers. Chakra Kleur Diagnostiek sprak mij meteen aan, ik kijk graag in het binnenste van mensen en luister naar hun verhaal.

Ik was op zoek naar een Creatieve Methode om de oorzaak van disharmonie inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Creativiteit vind ik een belangrijk onderdeel van groei en bewustwording.
Later heb ik bij het I.P.A ook Chapoma Healing gevolgd. Ook dit is voor mij een onderdeel van een stukje Heel wording. Wat ik graag combineer met acupressuur; een zeer oude kunst die zelfkennis bevorderd en lichaamsenergieën in evenwicht brengt. Deze diepgaande helende kunst is praktisch en makkelijk overal toepasbaar. Middels drukpunten die blokkeren bij stress, overbelasting en/of emotionele spanningen.

Denk aan uitspraken als ; ik heb iets op mijn lever liggen, je gal spugen of verdriet opkroppen. Door de energie weer vrij te laten stromen bevorder je gezondheid en welbevinden
Deze prachtige en veelzijdige geneeskunst heb ik voor het eerst leren kennen in 1984 en 1985.
Het blijft een ontdekkingsreis van onbewust “ weten ” kennis, inzicht en diepe ontspanning.

"Ken Jezelf"

Tussen 1985 en 2000 heb voornamelijk in de complementaire zorg gewerkt in eigen praktijk.
Vanaf 1996 heb ik daarnaast ongeveer 17 jaar in de jeugd en gehandicapten zorg gewerkt. Waarbij het welzijn van mensen centraal staat.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken neem dan gerust contact met mij op.

Graag vertel ik u meer over mogelijkheden en werkwijze